Skip to main content
Het gezicht achter de camera

Over mij

Hi! Dit ben ik, Rowie (30) uit Schijndel. Mensen omschrijven mij als een enthousiaste, vrolijke en spontane fotografe. Dat is precies wie ik ben! Naast dat ik thuis een tikkeltje chaotisch ben, weet ik tijdens een shoot of bruiloft alles in perfecte banen te leiden en breng ik rust op momenten dat het nodig is. Het werken met kinderen vind ik geweldig! Het vergt veel geduld, creativiteit en vooral veel gekkigheid. We willen tenslotte een echte lach op de foto! Daar haal ik dan ook alles voor uit de kast. Ik ren, spring, rol en maak veel grapjes om die gezellige ongedwongen sfeer te creëren want dan krijgen we de puurste beelden.

Ik ben afgestudeerd als leerkracht basisonderwijs. Tijdens de opleiding groeide mijn liefde voor fotografie en heb ik er al snel voor gekozen om full time voor mijn bedrijf te werken. Inmiddels zijn we al ruim 11 jaar verder en word ik er nog steeds heel gelukkig van om zoveel mooie momenten vast te mogen leggen.

In de zomermaanden fotografeer ik veel buiten, heerlijk in de natuur die steeds weer verandert. Daarnaast heb ik een eigen studio waar ik in de winter veel werk en waar bijvoorbeeld newbornshoots gedaan worden. Het bruidsseizoen loopt van april tot oktober, mijn trouwagenda loopt altijd snel vol. Hoewel het lange, zware dagen zijn vind ik dit zo gaaf om te doen.

Naast mijn werk probeer ik de beste mama te zijn voor Saar en Lynn. Ik ga er graag op uit met mijn gezin en probeer daar ook bewust meer tijd voor vrij te maken dan ik voorheen deed. Vandaar dat ik ook regelmatig mijn telefoon aan de kant gooi en niet meteen reageer 🙂