Skip to main content
Hello baby!

Newborn

Hoera er is een kleintje (op komst)! Jullie mini is maar heel even zó mini. Dit wil je dan ook graag vastleggen voor later. Voor een newbornshoot wordt ruim de tijd uitgetrokken, zo’n 1,5 tot maximaal 2 uur zijn we bezig. We willen een rustige, ontspannen baby en dat vergt wat geduld. Baby’s zijn in de ochtend vaak het rustigst, daarom proberen we de shoot dan te doen. Door ze voor de shoot nog even in bad te doen worden ze lekker slaperig. Natuurlijk mag de baby ook wakker zijn maar vaak zijn ze dan onrustiger, slaan ze met de armen of benen, bewegen ze veel met de mond en ogen. Kom met een volle buik en schone luier naar de studio. Het kan voorkomen dat de baby tussendoor honger krijgt, zorg dat je altijd voeding bij hebt. Geef de baby een mooi pakje aan die je op de foto wil óf juist een pakje wat gemakkelijk uit kan voor als we meteen gaan omkleden. Ik heb namelijk heel veel pakjes/doeken/haarbandjes in de studio die we kunnen gebruiken. Een eigen knuffeltje of geboortekaartje of iets met de naam, is ook altijd leuk voor op de foto. We maken foto’s in verschillende poses en met verschillende attributen, hoe jullie het graag willen. Er worden foto’s gemaakt van de baby alleen, met de ouders en met broers/zussen.
Een newbornshoot is anders dan een gezinsshoot. Kom je in de eerste 6 weken na de bevalling, dan is het een newbornshoot en geen normale gezinsshoot. Daar is de tijd met een kleine baby te kort voor.

De mogelijkheden

  • Grote broers/zussen mogen natuurlijk ook mee op de foto! Voor hen duurt de fotoshoot helemaal lang. Dus het is fijn als ze pas het laatste half uur van de fotoshoot komen. Misschien is het mogelijk dat opa/oma ze brengen, anders kan papa misschien even met de kinderen een rondje gaan lopen terwijl ik samen met mama foto’s maak van de baby.

Meer informatie

  • De shoot is €245 incl. 20 foto’s in een digitaal album.
  • Er worden foto’s gemaakt in verschillende combinaties.
  • Kun je niet kiezen en wil je meer foto’s? Losse foto’s bijbestellen is mogelijk.
  • Houd er rekening mee dat het heel warm is in de studio!! Ik gebruik op de koude dagen een kacheltje zodat de baby het niet koud krijgt. Het is voor ons dus extra warm. Doe iets luchtigs aan en kleed eventueel even om voordat je mee op de foto gaat.