Skip to main content
Baby on the way

Zwangerschapsshoot

Yes! Jullie worden papa en mama! Een hele mooie periode van je leven die echt vastgelegd moet worden. Samen met je partner of misschien ook al een grote broer of zus?

Een zwangerschapsshoot plan ik normaal gesproken tussen week 32 en 36. Je buik is dan mooi rond en je kan nog enigszins soepel bewegen. Na de 36 weken is de kans groot dat dit lastiger gaat en je meer vocht vast gaat houden.

Hebben jullie al kinderen? Dan mogen zij natuurlijk ook mee op de foto! Dit is voor dezelfde prijs. Ik maak foto’s in verschillende combinaties. Met de kinderen, zonder de kinderen, mama alleen, papa en mama samen, etc.

Wat doe je aan tijdens een zwangerschapsshoot?

Waar jij je lekker in voelt! Dat kan een strakke jurk zijn, een losse jurk, een shirt. Je buik mag nu extra zichtbaar zijn! Bij zwart en drukke prints valt de buik minder op, dat wil je nu juist niet. Je mag ook nog extra kleding meenemen. Denk aan een blouse (evt van partner) een jasje, jurk, broek. Het is juist niet erg als de blouse/jasje/broek niet dicht kan. Ik heb verschillende zwangerschapsjurken en 1 kanten body waar je gebruik van mag maken. Laat me vooraf weten of je er gebruik van wil maken, dan neem ik ze mee. Benieuwd hoe ze eruit zien? Bekijk de foto’s bij Tips, daar zie je de jurken duidelijk in de studio met een nummer erbij. Geef dit nummer aan me door. Ga je voor een open jurk/blote benen/blote buik, zorg dan dat je thuis al losse kleding aan doet zodat je geen afdrukken op je lichaam hebt staan.

Ik heb een aantal attributen die we kunnen gebruiken tijdens de fotoshoot maar het is natuurlijk ook leuk als je wat van jezelf mee op de foto zet. Denk hierbij aan het eerste knuffeltje, schoentjes, echo….

Meer informatie

  • De shoot kost €155,- incl 20 foto’s in een digitaal album.
  • De shoot kan op een buitenlocatie, in de studio of misschien wel bij jullie thuis.
  • Kun je niet kiezen en wil je meer foto’s? Losse foto’s bijbestellen is mogelijk.
  • ​​Voor fotoshoots buiten 10km vanaf Schijndel, wordt een kilometervergoeding van €0,45/km gehanteerd.
  • Op zondag geldt een toeslag van €50.