Skip to main content
Make your day amazing

Bruidsfotografie

Let’s say YES! Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen. Wat moet dit een bijzonder gevoel geven dat je met de liefde van je leven het huwelijksbootje in stapt. Voordat het zover is moet er al veel nagedacht en voorbereid worden. Een leuke tijdsbesteding maar misschien ook wel stressvol. Hier kan ik jullie bij helpen! In de afgelopen 8 jaar heb ik al ruim 120 bruiloften mogen fotograferen. Deze kennis deel ik graag met jullie. Wanneer jullie geïnteresseerd zijn in mijn werk nodig ik jullie graag uit voor een kennismaking. We bespreken jullie wensen en ideeën, we maken een planning van de dag en ik overspoel jullie met tips en dingen om nog eens rustig over na te denken.

Tijdens dé dag leg ik alle gebeurtenissen vast, houd ik de planning mee in de gaten en zorg ik dat jullie maar ook de gasten zich op hun gemak voelen. Niet iedereen is even dol op foto’s en dat maakt het voor mij extra leuk! Met een dolletje komt er toch altijd een mooie lach tevoorschijn en die wil ik vangen.

Basistarief

490/ 3 uur

Houden jullie de bruiloft klein of wil je liever niet dat er de hele dag een fotografe aanwezig is. Maar willen jullie er toch zeker van zijn dat de speciale momenten worden vastgelegd. Mijn pakket begint vanaf 3 uur fotografie.

Uurtarief

120/ per uur

Na de eerste 3 uur worden de kosten per uur berekend. Jullie kunnen zelf kiezen hoe lang jullie mij erbij willen hebben.

Wachttijd

60/ per uur

Is er een moment waar je geen foto’s van wil? Bijvoorbeeld tijdens het eten? Dan maken we gebruik van wachttijd. Je betaalt dan een lager uurtarief. Dit kan ingezet worden vanaf 1 volledig uur.

Meer informatie

  • Benieuwd of ik beschikbaar ben op jullie trouwdag? Mail de datum door dan kijk ik voor jullie
  • 4 a 5 weken na de bruiloft heb ik alles klaar voor  jullie
  • Jullie ontvangen alle foto’s in hoge resolutie op een USB-stick in kleur en een deel in zwart-wit
  • Een pocket fotoboekje zit erbij inbegrepen

Kleine letters

  • Reiskosten alleen voor de heen- en terugreis wanneer dit buiten de 15km vanaf Schijndel is €0,45/km
  • Vergoeding wanneer een overnachting noodzakelijk is
  • Aanbetaling van €250,- na het tekenen van het contract
  • In het hoogseizoen (april – oktober) neem ik alleen bruiloften aan vanaf 8 uur fotografie, op vrijdagen en zaterdagen

Lieve woorden

Lieve Rowie, Wat hebben wij een super mooie dag gehad. We kijken daar ook met veel plezier op terug, mede dankzij de mooie foto's die je hebt gemaakt. Maar dat is niet alles wat je te bieden hebt..
Onze eerste trouwdatum stond gepland in mei 2020, midden in de eerste coronagolf. Die kon natuurlijk niet doorgaan, je bent hier zo lief mee om gegaan en hebben de datum uiteindelijk wel 3 keer verzet! Allemaal zonder problemen, fantastisch! Op de dag zelf voelde je intussen ook als iemand die ik al lang ken en je zag niet alleen wanneer er een foto gemaakt moest worden, maar pakte je ook andere dingen op. Zo werd er bijvoorbeeld iemand gehaald om onze kadootjes aan te nemen toen die even weg was gelopen, werden er kannen ranja voor de kinderen geregeld omdat die er nog niet stonden etc. Ook familie en vrienden hebben opgemerkt dat je dat allemaal maar deed en we hebben ook complimenten daarover ontvangen. Al met al een super mooie dag en mede dankzij jou kunnen we daar nog elke dag van na genieten❤️

Sabina & Anton

Rowie is een super goede, fijne en spontane fotografe die kennis heeft van haar vak. Wij hebben twee shoots bij Rowie gehad, onze bruiloft en een newbornshoot. Wat wij super fijn vonden aan beide shoots is dat Rowie prettig is in de omgang en ze weet je op je gemak te stellen, ook al sta je misschien niet graag voor de camera. Daarnaast komt ze met goede en originele ideeën waardoor je unieke foto’s krijgt. Ze staat ook echt open voor ideeën die je zelf aandraagt en voegt daar haar eigen ideeën aan toe, dit zorgt voor een nog beter resultaat. Wij zijn ontzettend blij met de geweldige en hoge kwaliteit foto’s die wij uiteindelijk hebben ontvangen. De communicatie en snelheid in reageren vonden wij ook echt een pluspunt.

Susan & Bram

We zijn blij dat we voor deze belangrijke dag Rowie hebben gevraagd. Ze heeft een nuchtere en gezellige persoonlijkheid. Wat hebben wij een zorgeloze dag gehad met Rowie als fotografe. Ze luistert goed, alles is bespreekbaar en heeft goede ideeën. Wij zijn zeer blij met de foto’s van onze mooie, bijzondere dag! Ook zeker een pluspunt dat we de volgende dag met het ontbijt met de hele familie al wat foto’s konden laten zien. Ze had al wat preview foto’s gestuurd. Erg leuk!

Kirsten & Steffan

Twee belangrijke momenten in ons leven heeft Rowie vastgelegd. Het eerste moment was onze bruiloft. Zij heeft deze gehele dag heel mooi en liefdevol vastgelegd. Rowie is erg prettig in de omgang, ze weet het ijs te breken en is een gezellige meid. Daarnaast weet ze de belangrijke momenten vast te leggen zonder dat je dit in de gaten hebt.
Het tweede moment was de new bornshoot van onze dochter. Rowie had verschillende achtergronden en accessoires waar we uit konden kiezen. Voor ieder wat wils dus. Ook nu wist ze ons meteen op het gemak te stellen en hebben we een fijne en gezellige shoot gehad. Elke dag kijken we nog met veel plezier naar de foto's. We komen dan ook zeker terug bij deze topper voor nog meer mooie foto's.

Peti & Bart

Omdat we door ontzettend veel mensen in onze omgeving getipt werden op Rowie, hebben we haar gevraagd om onze bruiloft te fotograferen. Dat was een top keuze! Rowie heeft de leukste, emotioneelste en grappigste momenten prachtig vastgelegd. We blijven de dag opnieuw beleven als we de foto’s & video terugkijken. Daarnaast was het ook super gezellig dat Rowie de hele dag op onze bruiloft was! Ook van onze gasten hebben we veel positieve reacties over Rowie ontvangen. Ze heeft namelijk niet alleen voor ons, maar ook van én voor hen prachtige foto’s gemaakt. Kortom: wij zijn echt heel blij met de foto’s en dat Rowie onze bruiloft heeft gefotografeerd. PS. Wij hadden ook de fotobooth van Rowie gehuurd, dat was een groot succes tijdens de bruiloft en super makkelijk en snel geregeld.

Lisanne & Sjors

Wij hebben Rowie als fotograaf op onze bruiloft gehad! Op de foto gaan is niet iets wat wij het allerleukste vinden, maar met Rowie als fotograaf weet ze ons er toch voor te verleiden en een leuk plaatje ervan te maken. Ze stelt ons op ons gemak, sluit makkelijk aan bij ons en de daggasten en weet leuke en spontane foto’s te maken. Ze denkt echt met je mee, en niks moet! Wij hebben dit als zeer prettig ervaren. Ook de flexibiliteit om te blijven op onze feestavond hebben wij als een groot pluspunt ervaren. Kortom; niks is te gek! Alles is bespreekbaar en stelt je volledig op je gemak, zelfs de mannen die niet graag op een foto gaan! Nogmaals bedankt Rowie voor het vastleggen van deze mooie dag! Liefs, Marloes en Frenkie

Marloes & Frenkie