Skip to main content
Leef jezelf uit!

Kleurenpoeder

Pak een fles kleurenpoeder en gooi elkaar onder! Het geef een mooi effect op de kleren. Leuk voor zowel kleine als grote groepen, een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag, laatste schooldag, kinderfeest of een gezinsshoot!
In totaal krijg je 2 flessen poeder per persoon waarmee je de anderen vol kan gooien met mooie kleuren. Je kan extra flessen bijbestellen voor €7,- per stuk. De shoot is altijd buiten, op een grasveld waar geen huizen omheen staan (ivm de achtergrond op de foto’s). We zoeken een veldje dichtbij huis zodat je niet in de auto hoeft te stappen met de poederkleding. De poeder is grotendeels makkelijk van de kleding af te kloppen.

Wat doe je aan?

Het mooiste is rustige kleding, dan valt de poeder het beste op. Dus allemaal een wit shirt of allemaal een zwart shirt en een oude broek. Ga er maar vanuit dat de poeder niet helemaal uit de kleding gaat. Vooral wanneer je een wit shirt aan doet. Je kan oude schoenen aan doen, slippers, of op blote voeten. Ook de schoenen wordt vies en zullen niet helemaal schoon worden.

Meer informatie

  • De prijs is €185,- voor 4 personen.
  • €20,- per extra persoon.
  • Dit is inclusief 20 digitale foto’s in een digitaal album.
  • Kun je niet kiezen en wil je meer foto’s? Losse foto’s bijkopen is mogelijk.